Fénymásológép Szerviz

Festékkazetta töltés

Fénymásoló szalont üzemeltet vagy csak sokat nyomtat az irodában? Akkor bizonyára nem mondok újat azzal, hogy a fénymásoló/lézernyomtató festékkazetta töltése vagy toner cseréje az egyik legnagyobb költségtényező. Megtakarítási célból sokan vesznek igénybe utángyártott festékkazettát illetve különféle „olcsó” szolgáltatások által végzett festékkazetta töltést. Sőt, ma már az sem ritka, hogy otthoni, sajátkezű toner töltéssel próbálnak sokan minél többet spórolni, meglehetősen nagy kárt okozva ezzel a fénymásolónak vagy lézernyomtatónak.

Sokan foglalkoznak festékkazetta töltéssel, ám kevesen teszik ezt minőségi módon, a használt festéktől szakszerűen megtisztítva és a kopó alkatrészek cseréjével, garanciát vállalva az utántöltött kazettákra. Én viszont így dolgozom, így Ön nem vállal kockázatot, ha engem bíz meg a festékkazetta töltéssel.

A Fénymásoló gép Szerviz vállalja:

  • lézernyomtatók festékkazetta töltését: 3 db felett Budapesten, Pest-megyében ingyenes kiszállítással,
  • festékkazetta töltés esetén a kazettáért elmegyek, és visszaszállítom,
  • HP, Samsung lézernyomtatók szakszerű festékkazetta töltése garanciával, már 3.000 Ft+ áfától, festék kazetta típustól függően,
  • festékkazetta töltés alkalmával a fényhengereket és tisztítópengéket minden esetben cserélem, az elhasznált festékport szakszerűen eltávolítom.
utántöltött HP 12A festékkazetta HP 15x festékkazetta töltés utántöltött HP 285A festékkazetta HP 36A kazetta töltés HP 49A festékkazetta

Festékkazetta töltés: csak szakszerűen!

A festékkazetta töltés ugyanis nemcsak annyiból áll, hogy beszerzünk az interneten toner port, betöltjük a festékkazetta megfelelő nyílásába, vagy fúrunk rá egy lyukat (!), és azon keresztül feltöltjük! Számos ehhez hasonló házi barkácsoló megoldásról olvasni, hallani – a költségminimalizálás jegyében, ám ezeket a tanácsokat jobb, ha figyelemre se méltatja. Miért?

Mert a kontármunka később igen sokba kerülhet. A szakember által végzett festékkazetta töltés egy komplett szolgáltatás, amit évek alatt összegyűjtött tapasztalattal, szaktudással, gyakorlattal, az ügyfél bizalmának megtartásával igyekszik végezni.

Így zajlik a profi festékkazetta töltés

A nyomtató vagy fénymásoló festékkazettáját először is szét kell szedni, kitisztítani, egyes alkatrészeit elmosni, a megfelelő porral feltöltve összerakni, (szükség esetén chipet cserélni). A művelet folyamán a szakember az alkatrészek állapotát is átnézi, a fényhengert és az egyéb kopó alkatrészeket lecseréli.

A munka még mindig nem ért véget, mert az esetleges fénymásoló gép szerviz és a festékkazetta töltés menete során keletkező veszélyes hulladékot elszállítja!

Kedvező áron vállalom HP, Samsung lézernyomtatók festékkazettáinak szakszerű töltését, garanciával. A festékkazetta töltés során a fényhengereket és tisztítópengéket kicserélem, az elhasznált festékport eltávolítom, így Ön egy teljesen újszerű állapotú kazettát kap. Hívjon bizalommal!

Samsung 1660 festékkazetta töltés Samsung D101s festékkazetta töltés